Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνεχίζοντας τις επαφές του με τοπικούς επιστημονικούς φορείς, συναντήθηκε σήμερα την 7/2/2019 με μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., παρευρέθηκαν οι Ταξιάρχης Κουφέλος (Αντιπρόεδρος), Νικόλαος Καπτανής (Ταμίας), Δημήτριος Ζουμπίλης, Νικόλαος Αλεξανδρής και Ευαγγελία Τσόκου (Μέλη), όπου συζητήθηκαν βασικά θέματα, που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης.
Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου από την πλευρά του δεσμεύτηκε, ότι σε περίπτωση εκλογής του προτίθεται να έχει μια ευρύτερη συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, πέραν του συγκεκριμένου έργου της ήδη υφιστάμενης νομικής υπηρεσίας του Δήμου, τονίζοντας ότι η συνδρομή κάθε τοπικού επιστημονικού φορέα ξεχωριστά αποτελεί πολύτιμο εφόδιο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.
Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Ταξιάρχης Κουφέλος ευχαρίστησε τον κ. Παναγιώτη Ζαφειρίου, επισημαίνοντας, ότι για πρώτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος ανέλαβε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ενώ ο κ. Ζαφειρίου ανταπέδωσε τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία, το εγκάρδιο κλίμα και την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τους ανωτέρω δικηγόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου