Διακοπή υδροδότησης σε όλες τις περιοχές της Μυτιλήνης λόγω εργασιών στο αριστερό ανάχωμα του ποταμού Ευεργέτουλα στη Λάρσο

Η ΔΕΥΑΛ σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20/2/2019 από ώρα 08:30 πμ σε όλες τις περιοχές της Μυτιλήνης θα υπάρχει εκ περιτροπής πτώση της πίεσης του δικτύου ύδρευσης η διακοπή υδροδότησης λόγω επισκευής διαρροής του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης στο αριστερό ανάχωμα του ποταμού Ευεργέτουλα στη Λάρσο.

Η ακριβής ώρα της διακοπής για κάθε περιοχή δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθεί λόγω της φύσεως της βλάβης του αγωγού ύδρευσης.
Πληροφορίες θα δίνονται από το τηλέφωνο 22510-24444.
Η ΔΕΥΑΛ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την όσο δυνατόν μικρότερη όχληση και την ταχύτερη αποκατάσταση της ομαλής υδροδότησης.

                               -----------------------------------------------------------
Σας πληροφορούμε ότι λόγω επισκευής διαρροής του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης στο αριστερό ανάχωμα του ποταμού Ευεργέτουλα στη Λάρσο , την Τετάρτη 20/02/19, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αγροτικό δρόμο στο ανάχωμα, στο τμήμα του από Κεραμειά μέχρι κόλπο Γέρας . Η ΔΕΥΑΛ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την όσο δυνατόν μικρότερη όχληση και την ταχύτερη αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας.
 Από τη ΔΕΥΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου