Ορεινοί αγώνες τρεξίματος στην Αγιάσο


Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην Αγιάσο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με την τεχνική υποστήριξη της Lesvos Ride, συνδιοργανώνουν τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος του κυπέλλου LESVOS MOUNTAIN TRAIL + RUNNING + Kids series για το 2019.
Συγκεκριμένα, οι φετινοί Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος, που διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Αγιάσο, θα ξεκινήσουν στις 10 πμ από το γραφικό ΣΤΑΥΡΙ, όπου θα γίνει και ο τερματισμός, και θα είναι δυο κυκλικές διαδρομές στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του ορεινού όγκου Ολύμπου, το AGIASOS TRAIL 22 Km και το AGIASOS RUNNING 10 Km, και μία παιδική διαδρομή μέσα στο χωριό, το AGIASOS Kids 1 Km. 
Ήδη οι συμμετοχές είναι αρκετές, τόσο από τη Λέσβο όσο και από άλλα μέρη της Ελλάδας, και αναμένεται να ξεπεράσουν τις προηγούμενες. Χορηγοί των Αγώνων είναι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες HELLENIC SEAWAYS και BLUE STARFERRIES (έκπτωση 40% στα εισιτήρια των μετακινούμενων από άλλα μέρη της Ελλάδας αθλητών).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου