Συνάντηση Γ.Πάλλη με το νέο Γ.Γ Αιγαίου και Νησιώτικης Πολιτικής

Τον νέο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιώργο Κασσάρα, συνάντησε ο βουλευτής Ν. Λέσβου Γιώργος Πάλλης, την Παρασκευή 23 Μαρτίου, για να τον καλωσορίσει στο νησί της Λέσβου και να του ευχηθεί δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα που έχει αναλάβει, μαζί με την υποψήφια δήμαρχο Μυτιλήνης, Εριφύλλη Χιωτέλλη, και την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, Μαρία Νικολάρα. 
Ο Γ. Πάλλης στάθηκε στον κομβικό ρόλο της Γενικής Γραμματείας και την ουσιαστική πλέον, συνεισφορά της στην αναπτυξιακή πορεία των νησιών, με την ανάληψη αρμοδιοτήτων όπως το Μεταφορικό Ισοδύναμο, την υδροδότηση των νησιών, τη δημιουργία ενιαίας βάσης αναπτυξιακών δεδομένων των νησιών του Αιγαίου που θα εξυπηρετήσει στη συνολική πολιτική τεκμηρίωση της νησιωτικότητας, της στήριξη του νησιωτικού πολιτισμού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής: «Όταν ξεκίνησε η βουλευτική μου θητεία, η Γενική Γραμματεία ήταν ένας θεσμός φάντασμα. Σήμερα, νοιώθω ανακούφιση που δεν τον εγκαταλείψαμε και επενδύσαμε σε αυτόν, προς όφελος των νησιών μας».  Ο κ. Κασσάρας επισήμανε ότι από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις με τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας αναγνώρισε τόσο το αξιόλογο έργο που έχουν μέχρι σήμερα επιτελέσει οι υπηρεσίες της, όσο και τη δυναμική και τις δυνατότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου