Δράσεις του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ηλιαχτίδα Μανταμάδου

O Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηλιαχτίδα Μανταμάδου, από την ίδρυση του, το 2008, στόχο έχει πάντα την ανάδειξη, προβολή, διατήρηση και συνέχιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς χωρίς να παραβλέπει προβλήματα και ζητήματα κοινωνικής φύσης που άπτονται με την προστασία του περιβάλλοντος και απασχολούν τόσο τους κατοίκους του Μανταμάδου όσο και ολόκληρου του Δήμου Λέσβου.

 Στα πλαίσια δράσεων του την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα φιλοξενήσει την οικογένεια Γάλλων περιηγητών, που ποδηλατούν εδώ και εβδομάδες με προορισμό το Ιράν. Θα ξεναγηθούν στις ομορφιές του Χωριού, θα ποδηλατήσουν στην ανοιξιάτικη Λεσβιακή ύπαιθρο και σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Πολύκεντρο Μανταμάδου θα μοιραστούν την εμπειρία του ταξιδιού τους.
 Το ζευγάρι Γάλλων, ο Μανουέλ και η Σελίν, ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τις δύο τους κόρες 5 και 8 χρονών, να κάνουν ένα ταξίδι με τα ποδήλατα τους από τη Γαλλία με τελικό προορισμό το Ιράν, με ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους τη Λέσβο. Όπως έχουν δηλώσει, «Θέλουμε να ανοίξουμε στα παιδιά μας και στα παιδιά όλου του κόσμου ένα παράθυρο στον κόσμο, διαφορετικό από εκείνο που δείχνουν τα ΜΜΕ. Αν τα παιδιά παρακολουθούν μόνο τηλεόραση, η εικόνα που έχουν για τον κόσμο είναι αυτή των πολέμων και των προβλημάτων.
Θέλουμε να τους δείξουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί και ευγενικοί και φιλόξενοι, και να δούν τον κόσμο μέσα από τα δικά μας μάτια». Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηλιαχτίδα Μανταμάδου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση και σας περιμένει για μια ξεχωριστή συνάντηση γνωριμίας με τον Μανουέλ, την Σελίν και τις κόρες τους την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 16:00 στο Πολύκεντρο Μανταμάδου.
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Αθηνά Σουλογάνη 6944370990
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΗΜ/ΝΙΑ 01/03/2019
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ Σ ΥΛ Λ Ο Γ Ο Σ Μ Α Ν Τ Α Μ Α Δ Ο Υ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου