"Καλούμε το λαό της Λέσβου να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης"

Το ποιός «παίζει» ή και ποιός δεν «παίζει» με τα χωριά μας είναι γνωστό στο λεσβιακό λαό. Και πάει πολύ στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σκοινί, όταν δεν έχει προλάβει καλά - καλά να στεγνώσει το μελάνι από τη σφραγίδα των αποφάσεων που αρπάζουν τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων.

Εάν οι πόροι που θα έχουν τα κοινοτικά συμβούλια θα είναι όπως οι πόροι που έχουνε οι δήμοι, δηλαδή πετσοκομμένοι, παρακρατημένοι και από τις τσέπες του λαού, τότε η «αυτονομία» των χωριών έναντι της κρατικής χρηματοδότησης θα είναι δεδομένη, η εξάρτηση από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα κάτι παραπάνω από σίγουρη και το οικονομικό ξεζούμισμα των συγχωριανών μας από τους φόρους και τα τέλη αυτονόητο.
Ας απολογηθούν με ξεκάθαρες κουβέντες στο λεσβιακό λαό οι χειροκροτητές των κυβερνητικών και αντιλαϊκών επιλογών, τωρινών και προηγούμενων, για ποιο λόγο είναι τα χωριά μας άδεια, οι αγρότες μας φτωχοί και η νεολαία μας άνεργη.
Δε μασάμε.
Καλούμε το λαό της Λέσβου να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και να δώσει τη μάχη μαζί μας με θάρρος, σιγουριά και αισιοδοξία ενάντια στην αντιδραστικότητα των νόμων του Καλλικράτη και του Κλεισθένη, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που ρημάζουν τα χωριά μας. Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.
Μυτιλήνη 20 Μαρτίου 2019
Νίκη Τσιριγώτη
Δημοτική Σύμβουλος
και υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου