«Αλλάζουμε τον τόπο μας» με τον Μιχάλη Μαμάκο

«Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις διεργασίες που διαδραματίστηκαν στον μεσαίο χώρο, εκπροσωπώντας το μεγάλο κομμάτι του δημοκρατικού κέντρου, των δημοκρατικών εκείνων δυνάμεων που δεν αναλώνονται σε μια πολιτική των άκρων, που όχι μόνο δεν βοηθά τον τόπο αλλά και την χώρα γενικότερα, ώστε να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που έχουμε, δηλώνουμε παρών με τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

 Με περίσσεια ευθύνη, εμπειρία και αυτοδιοικητικές προτάσεις ενταγμένες σε ένα πλαίσιο πολιτικής, που στόχο έχει δια της κοινωνικής συνοχής, της δημοκρατικής λειτουργίας, της συμμετοχής του πολίτη, να υπηρετήσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Βασικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση της ίδιας της λειτουργίας της Τ.Α, όχι μόνο μέσα από επικοινωνιακά τερτίπια και ανέξοδες πρακτικές αλλά να μιλήσουμε στην ουσία της πολιτικής , που είναι η αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, με την συμμετοχή των δημοτών, χωρίς εξωθεσμικές δεσμεύσεις και παρεμβάσεις.
Καλούμε δε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όπως εμείς κάναμε υπερβάσεις, να ακολουθήσουν την φωνή της λογικής, να αναλάβουν και αυτοί την δική τους ευθύνη, γιατί σε αυτές τις εκλογές θα κριθεί αν θα θεμελιώσουμε έναν κανονικό τρόπο ζωής και κυρίως τις προϋποθέσεις να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Γιατί πέραν των πολιτικών, η ιδιότητα του να είναι κανείς δημότης είναι μια σκληρή δουλειά που τον υποχρεώνει να αποκτήσει την δική του ενημερωμένη άποψη και να την υποστηρίξει, αφού για να λειτουργήσει σωστά η δημοκρατία δεν αρκεί στο εκλογικό σώμα απλά να ψηφίσει, αλλά να ενδιαφέρεται και να είναι πληροφορημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου