Νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Λέσβου η Εριφύλη Χιωτέλλη


Δείτε την ανάρτηση της Εριφύλης Χιωτέλλη στο facebook, όπου ανακοινώνει την υποψηφιότητα της και αποτελεί επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:
"Συμμετέχουμε στη μεγάλη αυτοδιοίκητή παράταξη, που θα πάρει την ευθύνη για την νέα αρχή του Δήμου Μυτιλήνης. Ενός Δήμου που θα νοιάζεται τους πολίτες, θα ακούει τους πολίτες, θα δίνει χώρο στους πολίτες. Ένα Δήμο που θα είναι συνεχώς δίπλα σε όλους και σε όλες μας, αποτελεσματικό και δημοκρατικό".

"Θέλουμε ο  Δήμος Μυτιλήνης να έχει καθημερινή έγνοια για τους επαγγελματίες στις γειτονιές της πόλης και τα χωριά, τους μισθωτούς, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Με σχέδιο και πρόγραμμα που θα ξεκινάει από το τώρα, από την κατάσταση που τώρα, όλοι και όλες βιώνουμε. Η «ανάπτυξη» για εμάς, δεν είναι μια κατάσταση που θα κάνει καλύτερη τη ζωή μας, κάποια στιγμή στο μέλλον. Θέλουμε να αρχίζει από τώρα, να καλυτερεύει και να αλλάζει τη ζωή μας κάθε μέρα."

"Θέλουμε ο Δήμος μας,ο Δήμος Μυτιλήνης να έχει καθημερινή έγνοια για τις γειτονιές της πόλης και τα χωριά. Η «καθημερινότητα» δεν είναι μόνο «να μαζεύει ο δήμος τα σκουπίδια». «καθημερινότητα» είναι και ο συγκοινωνίες, οι χώροι πάρκινγκ, η πολιτική προστασία, η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών. Μπορεί να το κάνει! Με πρόγραμμα και σχέδιο. Σε συνεργασία με τους κατοίκους από τις γειτονιές και τα νέα κοινοτικά συμβούλια στα χωριά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου