Πεζοπορία Κυριακής 14 Απριλίου 2019 ,Ανεμώτια - Προφήτης Ηλίας-Κρυφή Παναγιά - Ανεμώτια

Αυτή την Κυριακή 14/04/2019 , θα περπατήσουμε από την Ανεμώτια  μέχρι την κορυφή του Προφήτη Ηλία και την Κρυφή Παναγιά  της περιοχής. Θα ξεκινήσουμε από την Ανεμώτια ,θα περπατήσουμε μέχρι το “Τριεθνές”  ακολουθώντας τον αγροτικό δρόμο και στην συνέχεια από μονοπάτι θα ανηφορίσουμε μέχρι τον Προφήτη Ηλία .Αφού πάρουμε τις ανάσες μας θα ψάξουμε την Κρυφή Παναγιά  και από κει πίσω στην Ανεμώτια. Στο δρόμο μας μπορεί και να συναντήσουμε το σπάνιο ροδόδεντρο που ανθίζει αυτή την εποχή και το κυνηγάμε κάθε χρόνο. Θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.   

Η διαδρομή  θα έχει διάρκεια 4 ωρών περίπου ,θα είναι μέτριας δυσκολίας (εκτός από την ανάβαση προς τον προφήτη Ηλία που είναι απαιτητική και κουραστική), και μπορεί να θεωρηθεί κυκλική καθώς θα επιστρέψουμε από την ίδια διαδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το My market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Τα παπούτσια πεζοπορίας, και ίσως ξανά το αδιάβροχο, είναι απαραίτητα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το πούλμαν , την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε  μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 12/04 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να  ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά
Πεζοπορικός Σύλλογος Ορειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου