Διασυλλογικοί Αγώνες Παίδων – Κορασίδων (Κ18) 10ος όμιλος στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου  πρόκειται να διοργανώσει τους Διασυλλογικούς Αγώνες των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων  του 10ου  ομίλου,  στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο κύκλους με πρόγραμμα δύο ημερών,  την Πέμπτη 4  και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος  17:00 και για τις δύο ημέρες. (συνημμένα επισυνάπτουμε ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνων) .

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές - τριες που είναι εγγεγραμμένοι στα σωματεία μέλη της ΄Ενωσης   από την Λέσβο και τη Λήμνο και έχουν γεννηθεί τα έτη: 2002-2003  κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, οι οποίοι μπορούν να αγωνισθούν σε δύο αγωνίσματα ανεξάρτητα του χαρακτήρα που θα έχουν (ατομικά ή ομαδικά).
Επίσης συμμετέχουν αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004-2005  των κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄ και μόνο σε συγκεκριμένα αγωνίσματα όπως αναφέρονται στην προκήρυξη των αγώνων, εκτός από δύο ατομικά αγωνίσματα δρόμων.
Στα αγωνίσματα υπάρχουν όρια,  που θα πρέπει να πετύχουν οι αθλητές για να βαθμολογηθούν τα σωματεία τους και όρια Υψηλών Επιδόσεων για την πρόκριση τους,   στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων.

Επόμενοι Διασυλλογικοί Αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν από την ΕΑΣ Λέσβου, είναι των κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄ (Κ16) , την Παρασκευή 19/04/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου