Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης

 
      Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης στις 11 το πρωί στη Πλατεία Σαπφούς που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λέσβου για να τιμήσουμε την 1η Μάη  και αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, στην ασταμάτητη πάλη της εργατικής τάξης για ανθρώπινα εργασιακά δικαιώματα.

       Μαζί με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και της νέες της πόλης να δυναμώσουμε  την κοινή δράση, δημιουργώντας μια συμμαχία που θα δώσει προοπτική στη πάλη μας για μια καλύτερη ζωή, ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας.
        Βάζουμε μπροστά όλα τα δίκαια αιτήματα για τα οποία παλέψαμε το προηγούμενο διάστημα με τους αγώνες μας και που παραμένουν άλυτα γιατί η κυβέρνηση στέκετε εχθρικά απέναντι μας, αφού εφαρμόζει τα μέτρα που επιβάλει η Ε.Ε. και η ΚΑΠ αδιαφορώντας για τη συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Οδηγώντας τους ελαιοπαραγωγούς του νησιού μας στην απόγνωση και στον αφανισμό με την άρνηση της για αποζημίωση της περσινής παραγωγής. Αφήνοντας μεγαλέμπορους και μονοπώλια προκειμένου να «αυγατίσουν»  τα κέρδη τους ρίχνοντας τις τιμές στα βασικά προϊόντα μας (λάδι, γάλα, κρέας) πολύ πιο κάτω από το κόστος παραγωγής.
        Μόνη μας διέξοδος η κοινή και οργανωμένη πάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου