Στα Ψαρά ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Σπιλανης

Στα Ψαρά, μετά τον Αη Στρατη ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Σπιλανης συνέχισε τις επισκέψεις στα μικρά νησιά της Περιφέρειας με τους τοπικούς συνυποψηφίους του προκειμένου να συζητήσουν με τους κατοίκους τις εξειδικευμένες προτάσεις της παράταξης για τα μικρά νησιά που μπορούν να συνοψιστούν στα παρακάτω:

Θαλάσσιος και αλιευτικός τουρισμός με δημιουργία θαλάσσιου πάρκου στη προστατευόμενη περιοχή ,
Ενίσχυση παραγωγής, τυποποίηση και ανάδειξη των κτηνοτροφικών προϊόντων με ταυτόχρονη διαχείριση των βοσκοτόπων και περιορισμό των αδέσποτων ζώων.
Ανάδειξη της ιστορίας του κάθε νησιού, με τη δημιουργία μουσείου-πολυχώρου που να την διηγείται και να οδηγεί τον επισκέπτη να περιηγηθεί το νησί.
Παρέμβαση για τη βελτίωση της σύνδεσης των μικρών νησιών με τα μεγαλύτερα αλλά  και την υπόλοιπη Ελλάδα,  μέσα από την αναβάθμιση του πλοίου που εκτελεί το τοπικό δρομολόγιο,  με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ και παράλληλη ανάπτυξη του δικτύου υδροπλάνων.
Υποστήριξη των δήμων των μικρών νησιών από τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες και τις άλλες δομές της Περιφέρειας
Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει ειδικό σχέδιο (και υποψηφίους όπως την Αθηνά Φρατζέσκου στα Ψαρά , Χρ. Μάκος στον Αη Στράτη και Κονταξοπούλου Κυριακούλα στους Φούρνους Ικαρίας  ) και για τα μικρά νησιά της ΠΒΑ.
Ο Γιάννης Σπιλάνης θα συνεχίσει στη Χίο  ,όπου θα παραμείνει και μέχρι την  Νέα Δευτέρα.
Το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα  , θα είναι στη Βολισσό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου