Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Στρατή Κύτελη σε χωριά του Δήμου Μυτιλήνης

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη και Υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη σε χωριά του Δήμου Μυτιλήνης. Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, επισκέφθηκε το πρωί την Λουτρόπολη Θερμής όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία. Στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολλούς από τους κατοίκους του χωριού.

Εκείνοι του έθεσαν μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν, πρότειναν λύσεις επισημαίνοντας ότι τα προβλήματα τους μπορεί να φαντάζουν μικρά, γι αυτούς όμως είναι σημαντικά για την ζωή τους στα χωριά.
 Ο Στρατής Κύτελης ανέφερε πως αυτά θα εξεταστούν και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του συνδυασμού τονίζοντας ότι ακριβώς αυτός είναι και ο στόχος του. Η όσο το δυνατόν συντομότερη αντιμετώπιση των μικρών καθημερινών προβλημάτων. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πηγή όπου εκεί στην πλατεία του χωριού, τον περίμεναν φίλοι και στελέχη του συνδυασμού.
 Κι εκεί συζήτησε με τους δημότες τονίζοντας για μια ακόμα φορά πως βασική προϋπόθεση του συνδυασμού του θα είναι η αντιμετώπιση των μικρών προβλημάτων που τους απασχολούν. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου