Κλιμάκιο της ΛΑΣΥ επισκέφτηκε σήμερα το Δημαρχείο Μυτιλήνης

Κλιμάκιο της ΛΑΣΥ επισκέφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο Μυτιλήνης τον κ. Κώστα Κατσαρό, Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου (στο γραφείο του οποίου παραβρέθηκε και ο κ. Γιώργιος Κατζανός), τον κ. Αντώνη Γιαννάκη, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, και τον κ. Μανώλη Αμπουλό, εντεταλμένο σύμβουλο αυτεπιστασίας του Δήμου Λέσβου και συζήτησαν μαζί τους σειρά θεμάτων που αφορούν στην Κοινότητα Αγιάσου.
Ακολούθως συναντήθηκαν με τον κ. Σπύρο Γαληνό, Δήμαρχο Λέσβου, και του έθεσαν το ζήτημα της αποκατάστασης του τμήματος της παραδοσιακής πατουμένης στο Σταυρί.

Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι πρέπει πρώτα να τελειώσει όλες τις εργασίες που εκτελεί στην περιοχή ο εργολάβος του έργου ύδρευσης – αποχέτευσης και στη συνεχεία να εκτελεσθεί από τον Δήμο το έργο της αποκατάστασης του λιθοστρώτου με άλλη εργολαβία, πράγμα που με τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν δεν μπορεί να γίνει άμεσα, αλλά θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου