Περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου

Περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησε το Μ. Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου με πολυπληθή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ανεξάρτητου συνδυασμού "Η Λέσβος Όπως της Αξίζει''.Ο κ. Ζαφειρίου και οι υποψήφιοι του συνδυασμού αντάλλαξαν ευχές με περαστικούς και καταστηματάρχες, ενώ στο πνεύμα των ημερών του Πάσχα μοίρασε σε όλους κόκκινα αυγά.

Εκτός από την ανταλλαγή ευχών οι συζητήσεις με τους δημότες περιείχαν σκέψεις και προβληματισμούς για το μέλλον του Δήμου Μυτιλήνης.

Σε κάθε γωνιά και σε κάθε σημείο της αγοράς στην οδό Ερμού, άνθρωποι γνώριμοι και οικείοι διαβίβασαν προς το συνδυασμό μας ευχές για ευόδωση των προσπαθειών μας καθώς και μηνύματα ελπίδας, γεγονός που μας έδωσε μεγάλη δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα μας.

Η «Λέσβος Όπως της Αξίζει'» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Ζαφειρίου έχουν δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή για ξεκάθαρες απόψεις και λύσεις πάνω στα σοβαρά ζητήματα του Δήμου Μυτιλήνης με κύρια επιδίωξη στην προεκλογική μας μάχη να μην κρυβόμαστε πίσω από «φλύαρα» και εντυπωσιακά δελτία τύπου, γυαλιστερά φυλλάδια και ακριβές προεκλογικές καμπάνιες. Το μοναδικό μας μέλημα θα είναι η ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων και ανησυχιών των συνδημοτών μας και ο καθαρά έντιμος προεκλογικός μας αγώνας.

”Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ” εύχεται σε όλους τους δημότες μας καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία και αληθινή αγάπη. Στο χέρι μας είναι να έρθει η Ανάσταση και στον τόπο μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους!
”Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου