Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Πλωμάρι

Περιοδεία στο Πλωμάρι πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Απρίλη, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Μυτιλήνης με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκη Τσιριγώτη.


Με την ανακοίνωση - κάλεσμα στο χέρι, οι υποψήφιοι συζήτησαν με τον κόσμο για τα προβλήματα που τους απασχολούν και τους αγώνες που έδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο δήμο με Ερωτήσεις, ψηφίσματα και άλλου είδους παρεμβάσεις, αλλά και έξω, με συμμετοχή στις κινητοποιήσεις εργατών και αγροτών που δινόταν για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα του νησιού. Επίσης, επισκέφθηκαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου.
Από τις κουβέντες δεν έλειψε και η αναφορά στις Ευρωεκλογές, που γίνονται την ίδια μέρα με τις τοπικές εκλογές. Η Νίκη Τσιριγώτη τόνισε πως «εμείς τη μάχη τη δίνουμε ενιαία», καλώντας το λαό «αυτή τη φορά να κάνει τη διαφορά και να ψηφίσει ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε δήμους και περιφέρεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου