Πεζοπορία Κυριακής 19 Μαΐου 2019 , Σκουτάρος-Άναξος

Η θερμοκρασία αυξήθηκε, τα πρώτα φίδια ξύπνησαν και η θάλασσα μας καλεί όλο πιο επίμονα οπότε θεωρούμε ότι ήλθε ο καιρός να σταματήσουμε τις εξορμήσεις για την χειμερινή περίοδο. Αυτή την Κυριακή λοιπόν θα αποχαιρετιστούμε στην περιοχή της βορειοδυτικής Λέσβου με μια διαδρομή με καλοκαιρινό προφίλ. Τρεις ξεχωριστές παραλίες του νησιού μας καλούν, η Τσιχράντα, τα Αμπέλια και η Άναξος . Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει λίγο μετά τον Σκουτάρο ,θα περπατήσουμε μέχρι την παραλία της Τσιχράντας και τον Άγιο Παντελεήμονα ,θα συνεχίσουμε ως την παραλία Αμπέλια και στη συνέχεια μέσω του μονοπατιού που περνάει από τον Άγιο Σώζοντα θα καταλήξουμε στην παραλία της Ανάξου. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα μπανάκι και αμέσως μετά θα ανακτήσουμε την ενέργεια που χάσαμε σε ταβέρνα της περιοχής.

Είναι μια εύκολη όμορφη διαδρομή με πολλές εναλλαγές εικόνων και διάρκεια περίπου 3 ωρών. Δεν είναι κυκλική .Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το My market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Τα παπούτσια πεζοπορίας, το καπέλο και το αντηλιακό για όσους το χρειάζονται είναι απαραίτητα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το πούλμαν , την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 18/05 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Θα μπορείτε όμως να τηλεφωνείτε και τυχόν κενά λόγω ακυρώσεων θα καλυφθούν με χρονική σειρά προτεραιότητας .Παρακαλούμε, για τυχόν ακυρώσεις να ειδοποιήσετε εγκαίρως την Αντωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου