2ος Δ-κός Αγώνας Δρομικού Τετράθλου ΠΠ-ΠΚΒ΄ ομίλου σωματείων Λέσβου - Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης 4-05-2019

Η ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με το αγωνιστικό της πρόγραμμα - ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2019, διοργανώνει τον 2ο Διασυλλογικό Αγώνα «ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ» των κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β΄ για τον όμιλο σωματείων της Λέσβου (αθλητών-τριών ηλικίας 12 και 13 ετών).


Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 17:00, ενώ ο αντίστοιχος αγώνας για τον όμιλο των σωματείων της Λήμνου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας την 18/05/2019.

Στον 2ο αγώνα οι αθλητές - τριες της κατηγορίας ΠΠ - ΠΚ Β' και των 2 ομίλων, θα αγωνιστούν στο «Δρομικό» Τέτραθλο που περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα: 60μ - ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ – ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ – 1200μ.

Βραβεύονται οι ΕΞΙ πρώτοι νικητές και νικήτριες της ατομικής κατάταξης του Τετράθλου σε κάθε κατηγορία ΠΠ και ΠΚ Β'. Μία κατάταξη και απονομή για τους ΠΠ Β' και μία κατάταξη και απονομή για τις ΠΚ Β'. Έτσι στους (1° - 2° -3°) νικητές-τριες της κατηγορίας των ΠΠ Β' και της κατηγορίας των ΠΚ Β', θα απονεμηθούν μετάλλια & διπλώματα και για τον 4°-5° και 6° νικητή-τρια διπλώματα.

Θα βραβευτούν ΕΠΙΠΛΕΟΝ εκτός από τους 6 πρώτους νικητές της συνολικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας ΠΠ/ΠΚ Β' (νικητές - νικήτριες τετράθλων) και οι τρεις πρώτοι νικητές - νικήτριες των επί μέρους ατομικών αγωνισμάτων. (π.χ. οι τρεις πρώτοι στα 60Μ., οι τρεις πρώτοι στη Σφαιροβολία κ.λ.π.).

ΓΕΝΙΚΑ

1) Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμού της IAAF 2018-2019 και ειδικότερα σύμφωνα με τα άρθρα που αναφέρονται στα σύνθετα αγωνίσματα.

2) Αγωνιστική στολή-εμφάνιση αθλητών – αθλητριών:

Οι αθλητές-τριες θα πρέπει να φορούν και να αγωνίζονται ΜΟΝΟ με την επίσημη στολή (φανέλα, σορτς) του συλλόγου τους. Ο κανονισμός αυτός θα έχει εφαρμογή εκτός από την αγωνιστική εμφάνιση και για τη φόρμα του αθλητή-τριας.

3) Στα TETΡΑΘΛΑ ΠΠ - ΠΚ Β', ισχύουν οι διατάξεις των κανονισμών για τα σύνθετα αγωνίσματα ΜΙΑ επιπλέον άκυρη εκκίνηση στους δρόμους κ.λ.π.

4) Κάθε αθλητής-τρια που ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, δεν θα επιτρέπεται να λάβει μέρος στα επόμενα αγωνίσματα, αλλά θα θεωρείται ότι έχει εγκαταλείψει τον αγώνα. Κατά συνέπεια δεν θα εμφανίζεται στην τελική κατάταξη.

5) Γενικότερα η Ε.Α.Σ. Λέσβου θα έχει την δυνατότητα να τροποποιήσει ανάλογα τις τεχνικές διατάξεις τα αγωνίσματα κονίστρας, ώστε να διευκολύνεται συνολικά η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ»

ΠΠ-ΠΚΒ΄ «ΟΜΙΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΕΣΒΟΥ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 4/05/2019                                    

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

17:00

60μ. ΠΠ Β΄

17:20
60μ. ΠΚ Β΄
&
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΠ Β΄

17:50

ΜΗΚΟΣ ΠΚ Β΄ (Α΄ΣΚΑΜΜΑ)

18:20

ΜΗΚΟΣ ΠΠ Β΄ ( Β΄ΣΚΑΜΜΑ)

18:50

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΚ Β΄

19:15

1.200μ. ΠΠ Β΄
  
      19:45

1.200μ. ΠΚ Β΄

Επόμενη προγραμματισμένη διοργάνωση για την ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων Λέσβου, είναι οι Διασυλλογικοί Αγώνες των κατηγοριών Ανδρών/Γυναικών και Συνθέτων Αγωνισμάτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου