Αναπηρία και Κοινωνία. Σύγχρονες Θεωρητικές Προκλήσεις και Ερευνητικές Προοπτικές

Με την ευκαιρία της παρουσίασης-συζήτησης του Συλλογικού τόμου των κ.κ. Ζήση Αναστασίας και Σαββάκη Μάνου (2019) με τίτλο Αναπηρία και Κοινωνία. Σύγχρονες Θεωρητικές Προκλήσεις και Ερευνητικές Προοπτικές:
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, το Σμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι εκδόσεις Σζιόλα, με ιδιαίτερη χαρά:
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Στην παρουσίαση του ανωτέρω βιβλίου και την συζήτηση που θα ακολουθήσει για θέματα που άπτονται της Ειδικής Αγωγής, η οποία, για την διευκόλυνση μετακίνησης των συμμετεχόντων θα λάβει χώρα:
1. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/05/2019, στις 19.00, στην Αίθουσα τελετών Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (Μικράς Ασίας 2, Μυτιλήνη) με ομιλητές τους κ.κ. Ψημίτη Μιχάλη, Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνιολογίας, Γιαβρίμη Παναγιώτη Επίκουρο καθηγητή Τμήματος Κοινωνιολογίας και Σαββάκη Μάνο, Επίκουρο καθηγητή Τμήματος Κοινωνιολογίας.
2. Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Σρίτη 21/5/2019, στις 19.00, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λυκείου Καλλονής (πίσω από το Δημοτικό γήπεδο), με ομιλητές τους κ.κ. Ζήση Αναστασία, Καθηγήτρια, Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου (συν-επιμελήτρια συλλογικού τόμου), Δρ. Παπαδανιήλ Μαρία, Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, Δρ. Τσάκαλος Μιχάλης, Οργανωτικός Συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου 1ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου, Σαββάκης Μάνος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου (συν-επιμελητής συλλογικού τόμου).
Στους συμμετέχοντες που το επιθυμούν θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Η παρουσίας θα μας γεμίσει χαρά και τιμή.
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ
Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου