Προεκλογική ομιλία στον Παπαδο της Γέρας και περιοδεία σε χωριά και τοπικές κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης

Ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» σας προσκαλεί στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης, Παναγιώτη Ζαφειρίου στην καφετέρια ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ  στον Παπαδο της Γέρας όπου θα αναλυθεί το πρόγραμμα μας ενώ θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε Γέρας.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
ΚΑΦΕ  ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ
ΩΡΑ 20:00

                                           -----------------------------------------------
Ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»  συνεχίζει την περιοδεία του σε χωριά και τοπικές κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ», ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου επισκέφθηκε χτες 20-5-2019,  τις τοπικές κοινότητες Πηγή και Αφάλωνα

Τον κ. Ζαφειρίου υποδέχτηκαν ένθερμα οι κάτοικοι των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων και μετά την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» ακολούθησε διάλογος επάνω στα καθημερινά προβλήματα της περιοχής.

Οι δυο παραπάνω τοπικές κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης δοκιμάζονται χρόνια τώρα από την εγκατάλειψη, τις ελλιπείς υποδομές που σχετίζονται με την επισκευή του οδικού δικτύου, το αποχετευτικό δίκτυο, τα αντιπλημμυρικά μέτρα, την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και του δικτύου άρδευσης και ποτίσματος για τις καλλιέργειες, την έλλειψη πεζοδρομίων για την ασφαλή διακίνηση των πεζών κ.α..

Ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» άκουσαν με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν από τους κατοίκους και δεσμεύθηκαν πως όλα τα χωριά και οι τοπικές κοινότητες του δήμου Μυτιλήνης, αποτελούν για τον συνδυασμό προτεραιότητα.

Στο τέλος της περιοδείας ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρακολούθησε τον εσπερινό στο εξωκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Θερμή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου