Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μυτιλήνης

Πλούσια δραστηριότητα από συγκεντρώσεις και  περιοδείες ανέπτυξαν οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, χθές, Σάββατο, 18 Μάη στο Δήμο Μυτιλήνης.
Στα Λουτρά μίλησε σε συγκέντρωση των κατοίκων ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταύρος Τάσσος και χαιρέτησε ο Γραμματέας της ΚΟΒ Λουτρών και υποψήφιος της Τοπικής Κοινότητας Αργύρης Λίγκος.

Το πρωί κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μυτιλήνης  με επικεφαλής την Υποψήφια Δήμαρχο Μυτιλήνης Νίκη Τσιριγώτη περιόδευσε στην αγορά της πόλης και μίλησε με τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους.
Το απόγευμα η Νίκη Τσιριγώτη μίλησε σε συγκέντρωση στη Λουτρόπολη Θερμής.  Χαιρέτισαν επίσης οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Ερατώ Καρακωνσταντή, για το Δήμο Μυτιλήνης Μαριάνθη Χαρατσιάρη, αλλά και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μανόλης Ανδρουλιδάκης.
Στην Αγιάσο, στο Καμπούδι, μίλησε η περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αγλαΐα Κυρίτση και χαιρέτησαν οι υποψήφιοι στο Δήμο Μυτιλήνης Μαρία Αϊβαλιώτου και Θοδωρής Μαγλογιάννης και στην Τοπική Κοινότητα Αγιάσου  Χρύσανθος Χατζηπαναγιώτης και Ηρακλής Κουντουρέλλης.
Ο κόσμος υποδέχεται με μεγάλη χαρά τους επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους τονίζοντας, μάλιστα, ότι είναι οι μόνοι που δεν τους θυμούνται τώρα προεκλογικά αλλά τους βλέπουν, και στην πόλη και στα χωριά, συχνά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και οι μόνοι που ασχολούνται πραγματικά με τα καθημερινά τους προβλήματα τα οποία και φέρνουν στα Περιφερειακά ή στα Δημοτικά συμβούλια. Αλλά και σαν ΚΚΕ που καθημερινά παλεύει ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων που τις υπηρετούν και οι οποίες ευθύνονται και για το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και για την ερήμωση των χωριών μας και την υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου