ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ (Κ12) ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ 8-06-2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Αποτελέσματα Αγώνων ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ12)
Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 8/06/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, οι Αγώνες ΜΙΝΙ Παμπαίδων και Παγκορασίδων για αθλητές -αθλήτριες Κάτω των 12 ετών με την μορφή των «kid’s  Athletics». Στους αγώνες συμμετείχαν γύρω στα 155 παιδιά  από τα παρακάτω σωματεία  της ΕΑΣ: ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ-ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ-ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ-ΑΡΙΩΝ ΓΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΠΣ-ΑΛΚΑΙΟΣ ΓΣ. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, πέρασαν ένα δημιουργικό  απόγευμα αγωνίστηκαν, διασκέδασαν και χάρηκαν την πρώτη επίσημη συμμετοχή τους σε αγώνες κλασικού αθλητισμού μέσα από το παιχνίδι.

Σε όλα τα παιδιά μετά το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους.

Το Δ.Σ. της ΄Ενωσης Συγχαίρει τους πρωταγωνιστές,  όλα τα παιδιά  για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους, όλα τα παιδιά των ακαδημιών των σωματείων  της που έλαβαν μέρος και που   αποτελούν το μέλλον του Κλασικού Αθλητισμού της Λέσβου,  με την ευχή να συνεχίσουν με το ίδιο ενδιαφέρον  και ζήλο με τα αγωνίσματα του στίβου  και τα επόμενα χρόνια .

Ευχαριστούμε θερμά  τα μέλη του Συνδέσμου  Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου για την πολύτιμη εθελοντική υποστήριξη και συνεργασία τους για την επιτυχία της διοργάνωσης,  την γιατρό των αγώνων, τους προπονητές των σωματείων για την βοήθειά τους στον συντονισμό των παιδιών, τους γονείς και το φίλαθλο κοινό που παραβρέθηκε και υποστήριξε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών  από τις  κερκίδες, αλλά και τους κ.κ.  Σταθάκη και  Ζαχαρίου για το ενδιαφέρον τους και την εθελοντική τους παρουσία,  εκπροσωπώντας το Περ-κό  Τμήμα Φυσικοθεραπείας Λέσβου, Χίου , Σάμου του Π.Σ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου