ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΙΝΙ (Κ12 ΕΤΩΝ) KIDS ATHLETICS - ΣΑΒΒΑΤΟ 8-06-2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Θέμα: ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ12) – kids’ Athletics
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με το αγωνιστικό της πρόγραμμα , διοργανώνει αύριο Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, Αγώνες ΜΙΝΙ Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Κ12) με την μορφή των «kid’s Athletics» και με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 17:00.Συμμετέχουν αθλητές-τριες των σωματείων της Λέσβου γεννηθέντες τα έτη

2008 - 2009 - 2010 και για όσους γεννήθηκαν το 2011 μόνο στο αγώνισμα των 30μ.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

Ø 30μ. (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2011)

Ø 50μ

Ø 50μ. ΕΜΠΟΔΙΑ (Αριθμός εμποδίων 3, Ύψος εμποδίων 0,50εκ.)

Ø ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 400μ (ΦΟΡΜΟΥΛΑ)

Θα διεξαχθεί στο χόρτο σε κυκλική ελικοειδή διαδρομή 200Μ, οπότε οι αθλητές – τριες θα τρέξουν δύο (2) κύκλους.

Ø 2000μ Βάδην

Ø ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 6Χ50μ

Τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν με δύο ομάδες συνολικά ΑΓΟΡΙΩΝ ή ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ή ΔΥΟ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ).Η διαδρομή θα διεξαχθεί στο χόρτο. Για να μην υπάρξει συνωστισμός μεταξύ των παιδιών κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγωνίσματος θα τρέχουν δύο ομάδες σε κάθε κούρσα μετά από κλήρωση.

Ø ΑΛΜΑΤA: ΜΗΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ - Τρείς προσπάθειες . Οι αθλητές – τριες θα ξεκινούν την προσπάθεια από εκεί που τελειώνει ο διάδρομος της φοράς και αρχίζει το σκάμμα.

Ø ΡΙΨΕIΣ:

ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ: Τρείς προσπάθειες. (πλαστικό μικρό ακόντιο)

ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΠΑΛΛΑ: 1 Κιλό. Από γονατιστή θέση. Τρείς προσπάθειες


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ :Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Λέσβου, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».Τα σωματεία δικαιούνται να πάρουν μέρος στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό αθλητών –τριών σε κάθε αγώνισμα και με ΔΥΟ ομάδες συνολικά ΑΓΟΡΙΏΝ ή ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ή ΜΙΚΤΕΣ (αγόρια – κορίτσια) στην σκυταλοδρομία.Κάθε αθλητής-τρια μπορεί να συμμετάσχει σε 2 ατομικά αγωνίσματα ή ένα ατομικό και την σκυταλοδρομία.Για να αγωνιστούν οι μικροί αθλητές – τριες θα πρέπει να επιδείξουν στην αίθουσα κλήσης το δελτίο αθλητικής ιδιότητας και την κάρτα υγείας θωρημένη από γιατρό σύμφωνα με τον νόμο.Εάν δεν έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας από τον ΣΕΓΑΣ απαραίτητα για την συμμετοχή των μικρών αθλητών στα αγωνίσματα είναι: Α) Πιστοποιητικό γέννησης Β) Θεωρημένη κάρτα υγείας ή ιατρική βεβαίωση

Για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στους αγώνες και ιδιαίτερα για αυτά που δεν έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, τα σωματεία θα πρέπει να εξασφαλίσουν την συγκατάθεση του γονέα για την συμμετοχή του παιδιού στους αγώνες και να το αναφέρουν στα έντυπα δηλώσεων συμμετοχής προς την΄Ενωση. Για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ισχύει ότι αναφέρεται στην προκήρυξη των αγώνων που έχουν λάβει τα σωματεία.

ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους στους αγώνες.

ΓΕΝΙΚΑ:
Ø Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου της IAAF (kid’s Athletic ) και του ΣΕΓΑΣ 2018 -2019.

Ø Στους αγώνες μαζί με τους κριτές θα βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου και οι προπονητές στίβου – βοηθοί τους , για να συνδράμουν κατάλληλα στον συντονισμό των παιδιών στα αγωνίσματα, ώστε να πραγματοποιηθεί ορθά και υπεύθυνα η διαδικασία διεξαγωγής του προγράμματος αφού για τα περισσότερα παιδιά θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου