Αποτελέσματα Αναπτυξιακών Παλλεσβιακών Αγώνων Στίβου ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ - 15-06-2019 Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Αποτελέσματα Αναπτυξιακών Παλλεσβιακών Αγώνων Στίβου των κατηγοριών
(Κ18) – (Κ16) – (Κ14) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του  Σαββάτου  15/06/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, οι Αναπτυξιακοί Παλλεσβιακοί Αγώνες Στίβου  Αγοριών και Κοριτσιών των κατηγοριών (Κ18) – (Κ16) – (Κ14). Συμμετείχαν γύρω στα 80 παιδιά από τα  παρακάτω σωματεία της Λέσβου:  Αθλοκίνηση, Αρισβαίος, Γας Ολυμπιάς, Αρίων, Αλκαίος και  Φιλαθλητικός .

Οι αγώνες ήταν ένα αγωνιστικό τεστ πριν την συμμετοχή των αθλητών-τριών των σωματείων της Λέσβου  στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους Γιατρούς του Κόσμου και το πεδίο της Λέσβου για την εθελοντική παροχή Ιατρικής Κάλυψης της διοργάνωσης, τους γονείς και το φίλαθλο κοινό που ενθάρρυνε τις προσπάθειες των παιδιών.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και ευχόμαστε από καρδιάς  σε όλα τα σωματεία της δύναμής μας , προπονητές , αθλητές και αθλήτριες να έχουν καλή επιτυχία  με τα επιθυμητά αποτελέσματα στην συνέχεια των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που θα συμμετάσχουν.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου