ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, ώρες 09:00 π.μ.–14.00 μ.μ. και 18:00 μ.μ. – 21:30 μ.μ στο ΙΣΟΓΕΙΟ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου.Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Ποδηλατικός Σύλλογος την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.00 μ.μ θα πραγματοποιήσει Ποδηλατοπορεία από πλατεία Σαπφούς με τερματισμό στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Ενημερώνουμε τους Εθελοντές Αιμοδότες μας ότι σύμφωνα με την καινούργια οδηγία του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδoτών, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης οι Εθελοντές Αιμοδότες για να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να ξέρουν ή να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους και οι τρόποι να το βρουν είναι οι εξής:

1. Μέσω διαδικτύου: https://www.amka.gr/AMKAGR/

2. Μέσω τηλεφώνου: 11131

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου στο τηλ. 2251040777 και ώρες 10:00 π.μ. - 13:00μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όσοι αιμοδότες έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD μπορούν να αιμοδοτήσουν.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου από το παρακάτω link στο Facebook https://www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/

Ξαναζεστάνετε μέσα σας την αγάπη για τον συνάνθρωπο σας. Το νησί μας έχει ανάγκη την πολύτιμη προσφορά σας σε αίμα. Μην το αναβάλετε, σας περιμένουμε.

Θα υπάρχει υλικό, για να ληφθούν δείγματα από τους δωρητές μυελού των οστών, προκειμένου να υπάρξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής για τους συμπολίτες μας, αλλά και για όλους όσους θα βρεθούν στην ανάγκη μεταμόσχευσης.

ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου