Έργο αποκατάστασης ζημιών οδικού δικτύου Δήμου Λέσβου, από τη θεομηνία στις 28 & 29 Νοεμβρίου 2016

Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το οδικό δίκτυο του Δήμου Λέσβου, λόγω της θεομηνίας στις 28 & 29 Νοεμβρίου 2016, προϋπολογισμού 999.000, 00 Ευρώ (με ΦΠΑ), δημοπρατείται στις 15 Ιουλίου 2019.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις υφιστάμενων δημοτικών οδών, των οποίων το οδόστρωμα δεν είναι σε καλή κατάσταση, με ρηγματώσεις, λακκούβες και διάφορα άλλα προβλήματα, τσιμεντοστρώσεις και τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου σε διάφορους οικισμούς της Λέσβου και τσιμεντοστρώσεις σε υφιστάμενη αγροτική οδοποιία, καθώς και κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης.
Τόσο ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κατσαρός, τόνισαν ότι πρόκειται για άκρως απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν σε μια από τις πολλές – δυστυχώς - θεομηνίες και έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν με σφοδρότητα τον τόπο μας κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Είναι πολύ σημαντικές εργασίες, παρεμβάσεις ουσίας που ενισχύουν τις υποδομές, διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και θωρακίζουν από μελλοντικά φαινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου