ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ

Αξίζει να κάνετε συγγραφή  στο Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης με Λυκειακές Τάξεις
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2019-2020 στο Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης με Λυκειακές Τάξεις και διαρκούν έως και τις 14 Ιουνίου 2019 με δυνατότητα παράτασης.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο είναι τριετές (Α΄- Β΄- Γ΄ Γυμνασίου), όπως και το Εσπερινό Γενικό Λύκειο (Α΄- Β΄- Γ΄ Λυκείου ). Απευθύνεται σε μαθητές άνω των 14 ετών  και σε ενήλικες και οι τίτλοι που αποδίδονται είναι ισότιμοι και ισάξιοι των πρωινών σχολείων.
-Συνεπτυγμένο ωράριο διδασκαλίας (5ωρο πρόγραμμα 7:00- 10:35μμ)
-Διευρυμένο το όριο απουσιών (130)ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΕ Λ.Τ.
ΕΡΜΟΥ 1 ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Τηλ. 2251047524
http://gym-esp-mytil.les.sch.gr

Γιατί να επιλέξετε το Εσπερινό Γυμνάσιο και  Γενικό Λύκειο
Για να αποκτήσετε Απολυτήριο Γυμνασίου και Λυκείου εύκολα με ενδοσχολικές εξετάσεις.

Για να μεταφερθείτε δωρεάν με μισθωμένα ταξί ή λεωφορεία από κάθε περιοχή της Λέσβου στην έδρα του σχολείου.


Για να φοιτήσετε στο πλαίσιο ενός σχολικού περιβάλλοντος όπου δεσπόζει η ευγενής άμιλλα χωρίς το άγχος των φροντιστηρίων και φυσικά λόγω του έμπειρου διδακτικού προσωπικού ειδικά στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Για να διεκδικήσετε την εισαγωγή σας στις Ανώτατες Σχολές της χώρας, με διαφοροποιημένα θέματα και μειωμένη ύλη κατόπιν παρακολούθησης των δυο τελευταίων τάξεων του Λυκείου.
Για να εισαχθείτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με ευνοϊκούς όρους με ποσοστό πρόσβασης 1% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων, συμμετέχοντας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Εσπερινών ΓΕΛ ή για να συνεχίσετε, ως απόφοιτοι Λυκείου, τις σπουδές σας σε σχολές εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. Ι.Ε.Κ.) .

Για να αποκτήσετε υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο και περισσότερες γνώσεις.

Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και να διεκδικήσετε μία καλύτερη θέση εργασίας στο μέλλον.

Για να φοιτήσετε σ’ ένα φιλικό και ήσυχο σχολείο με μικρό αριθμό μαθητών (συνολικά και ανά τμήμα), στο οποίο διδάσκουν εκπαιδευτικοί με διάθεση να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Για να έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ποικίλες εξωδιδακτικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αγωγής υγείας κ.ά. και στοχεύουν στην ενημέρωση και καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου