Στις τοπικές κοινότητες Παναγιούδας, Λουτρόπολης Θερμής, Πύργων και Παραλίας Θερμής, Κώμης και Πηγής περιόδευσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Στις τοπικές κοινότητες Παναγιούδας, Λουτρόπολης Θερμής, Πύργων και Παραλίας Θερμής, Κώμης και Πηγής περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των χωριών, συναντήθηκε με κατοίκους, στελέχη του κόμματος και τοπικούς φορείς, συζήτησε μαζί τους για το ζήτημα του μεταναστευτικού καθώς και τα προβλήματα των αγροτών και διαβεβαίωσε την πλήρη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην Παναγιούδα επισκέφθηκε τον ΙΝ Γέννησης της Θεοτόκου, όπου ενημερώθηκε από τον ιερέα για τις εργασίες επισκευής του Ναού, ενώ στη Θερμή συζήτησε με τους τοπικούς φορείς για το φλέγον ζήτημα της αποκατάστασης και ανάδειξης των Θερμοπηγών και του Ξενοδοχείου «ΣΑΡΛΙΤΖΑ ΠΑΛΛΑΣ”, ενός μνημείου  - σύμβολο για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας.

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής:
«Ήταν πολλά τα γραφειοκρατικά προβλήματα και οι συνεχείς προσπάθειές μας μέχρι να αποκτήσει σάρκα και οστά η τροπολογία που αφορούσε την «Παραχώρηση χρήσης και εκμετάλλευσης των θερμοπηγών και του ξενοδοχείου «Σάρλιζα» στη Θερμή Λέσβου, ιδιοκτησίας Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Α.Υ., στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», μια τροπολογία που συνέταξα και υποστήριξα ο ίδιος για να ψηφισθεί στη Βουλή το Δεκέμβριο του 2014 και άνοιγε το δρόμο ώστε αυτό το μνημείο – σύμβολο του νησιού μας να αποκατασταθεί και να αναδειχθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Είμαι αποφασισμένος, με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τη σημαντική προσπάθεια που ξεκινήσαμε το Φεβρουάριο του 2014».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου