ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Λέσβου
Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Λέσβου, περιοδεύουν καθημερινά σε χώρους εργασίας και σε χωριά του νησιού.

Από εργασιακό χώρο σε εργασιακό χώρο, από χωριό σε χωριό, γειτονιά την γειτονιά, σπίτι το σπίτι, οι υποψήφιοι, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, με το κάλεσμα του Κόμματος και το ψηφοδέλτιο στο χέρι, εξορμάνε καθημερινά, καλώντας τα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν και να ψηφίσουν ΚΚΕ την Κυριακή 7 του Ιούλη.
«Δεν πάει άλλο» ακούς από τα στόματα των περισσοτέρων, «πόσο να σφίξουμε ακόμα το ζωνάρι» ακούς από τους υπόλοιπους. Οι συζητήσεις γίνονται πλέον μικρές ομιλίες όχι μόνο στα καφενεία αλλά και στα κατώφλια των σπιτιών.
Χθες, Τετάρτη, η Ζήνα Κακναβάτου επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Καλλονής και περιόδευσε στην αγορά της Καλλονής και στη συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας (ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ.) στα Δάφια και το απόγευμα περιόδευσε στην Αρίσβη, στη Σκάλα Καλλονής και τα Παράκοιλα.
Επίσης ο Γιάννης Ζαφειρίου περιόδευσε στο Μεσαγρό και το Σκόπελο.
Τέλος, η Μαρία Κομνηνάκα περιόδευσε σε Λισβόρι και Βασιλικά και ο Θέμης Κλιομιδιώτης σε Πέτρα και Σκουτάρο.
Για σήμερα Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω περιοδείες:
Το πρωί η Ζήνα Κακναβάτου θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Μυτιλήνης και το απόγευμα θα περιοδεύσει στην Καλλονή, η Μαρία Κομνηνάκα θα περιοδεύσει σε Βατερά και Πολιχνίτο και ο Γιάννης Ζαφειρίου θα περιοδεύσει σε γειτονιές της Μυτιλήνης. 
Μυτιλήνη 27 Ιούνη 2019Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου