Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στα γραφεία του Δήμου Λέσβου

Με τους συνυποψηφίους μου Μαρία Ζερβού και Γιάννης Μπουρνούς επισκεφθήκαμε τα γραφεία του Δήμου Λέσβου και της ΔΕΥΑΛ και συζητήσαμε με τους υπαλλήλους, τόσο για την ενίσχυση της αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με πόρους και εργαζόμενους, όσο και για τις ανάγκες που ακόμα υπάρχουν, αλλά και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη διάσπαση του Δήμου.Το δικό μας μήνυμα είναι ότι η προσπάθειά μας για ενίσχυση των δήμων με προσωπικό θα συνεχιστεί, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία που έχει δεσμευτεί να επαναφέρει το "1 προς 5", δηλ. την πραγματική διάλυση των δήμων και των υπηρεσιών τους.

Κατά την επίσκεψή μας συναντήσαμε αρκετούς εργαζόμενους από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, όπως και καταρτιζόμενους με το πρόγραμμα μαθητείας του ΟΑΕΔ. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές εγγυάται ότι αυτές οι προσπάθειες να συνεχιστούν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, τόσο στον Δήμο όσο και στη ΔΕΥΑΛ, πολλοί από τους υπαλλήλους ασχολούνταν με τη συμβασιοποίηση των έργων που εντάχθηκαν στον ΦιλόΔημο (άνω των 9 εκατ. ευρώ συνολικά), που αποτελούν καρπό της καλής συνεργασίας ανάμεσα στη δημοτική αρχή του Σπύρος Μιχαήλ Γαληνός και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου