Γιώργος Πάλλης:περιοδεία στη Δυτική Λέσβο

Με μια περιοδεία στη Δυτική Λέσβο συνδύασε ο Γιώργος Πάλλης, υποψήφιος βουλευτής Λέσβου με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ταξίδι του με το πλοίο στη νέα γραμμή Πειραιάς – Μεστά – Σίγρι, το προηγούμενο Σάββατο.

Επιδιώκοντας την άμεση επαφή με τους συμπολίτες του όπως πάντα, ο Γιώργος Πάλλης παρέμεινε στη Δυτική Λέσβο από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την Τετάρτη το πρωί, αξιοποιώντας την ευκαιρία  να συνομιλήσει με κατοίκους και τοπικούς παράγοντες για τις νέες προοπτικές της περιοχής μετά από την, πλούσια σε έργο, τετραετία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Κοινή αντίληψη όλων, από την Ερεσό, το Σίγρι και την Άναξο, όπου βρέθηκε ο Γιώργος Πάλλης, ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε δίπλα στη Δυτική Λέσβο, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις τόσο διοικητικά (με τη διαίρεση του Δήμου Λέσβου), όσο και σε ό,τι αφορά τις υποδομές της (νέο λιμάνι Σιγρίου, νέοι οδικοί άξονες, νέα πύλη εισόδου Πέτρας, κέντρα υγείας), για την ολοκληρωμένη ανάπτυξή της.
Επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη εγγύηση για να συνεχιστεί η θετική πορεία της Δυτικής Λέσβου, ο Γιώργος Πάλλης δεσμεύτηκε ότι διεκδικεί την επανεκλογή του για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της και στο νησί και για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η μίνι-περιοδεία έκλεισε το βράδυ της Τρίτης στον Σκουτάρο, τον οποίο ο Γιώργος Πάλλης επισκέφθηκε μαζί με τη συνυποψήφιά του Βασιλική Ανδρεαδέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου