Αποτελέσματα – Επιτυχίες αθλητριών & αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών (Κ23 Ετών)

Α) Αποτελέσματα – Επιτυχίες αθλητριών & αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών (Κ23 Ετών)
Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2019  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών – Γυναικών (Κάτω των 23 ετών)  στο ΕΑΚ Αλκαζάρ της Λάρισας.
Οι αθλητές-τριες  των σωματείων της ΄Ενωσης που συμμετείχαν και τους οποίους Συγχαίρει το Δ.Σ. για τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους,  ήταν: 


---ΚΑΤΣΑΡΩΝΑ ΑΝΝΑ «ΑΟ Ηφαιστία Λήμνου»
1η Πανελληνιονίκης και Χρυσό Μετάλλιο στα 100μ. με Εμπόδια Νέων Γ με επίδοση 14.44.

Από την (ΑΕ Λήμνος)  η ΤΖΑΛΙΛΗ ΜΑΡΙΑ στην ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ Νέων Γ ,  9η θέση με βολή στα 41.10μ. και ο ΚΟΛΩΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ στα 800μ. Νέων Α κατετάγη 14ος με επίδοση 1.59.61.
Επίσης από τον  (ΑΟ Ηφαιστία)  ο Γκαλήπ Φαϊκογλου ήταν 16ος με 6.60μ στο ΄Αλμα σε Μήκος και ο Δεμερτζής Μάριος του «Αλκαίου ΓΣ»  29ος στα 100μ. με 12.16.

Αξίζει να αναφερθούμε και να Συγχαρούμε την ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑ για την
Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή   εμφάνιση που πραγματοποίησε στο παραπάνω Πρωτάθλημα.  Η πρώην αθλήτρια της Αθλοκίνησης  και Λέσβια στην καταγωγή ,   η οποία ζει πλέον στην Αθήνα γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του Γ. Οικονομίδη και ανήκει στο σωματείο με την επωνυμία «ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέκτησε τρία πανελλήνια μετάλλια:
Το Χρυσό στα 400μ με επίδοση 57.77,  το Χάλκινο στα 200μ. με 24.89  και το Αργυρό μετάλλιο στην  Σκυταλοδρομία 4χ100μ. με την ομάδα του «ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος»   με τις υπόλοιπες συναθλήτριές της Φακιδαρη—Αρναντωνάκη και Τζόνσον.Της Ευχόμαστε από καρδιάς  ότι καλύτερο!!!
Επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι των κατηγοριών Παίδων/Κορασίδων (Κ18 ετών) όπου αναμένετε μεγάλη συμμετοχή αθλητών-τριών από τα σωματεία της Λήμνου και της Λέσβου,  το οποίο λόγω των εκλογών θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων. 

Β) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Με την Εθνική Ομάδα Στίβου επιλέχθηκε να  συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κάτω των 20 ετών, που θα διεξαχθεί στην πόλη Κλόουζ της Ρουμανίας σήμερα και αύριο, ο Δεκαθλητής της «Ηφαιστίας Λήμνου»  Θανάσης Παρασκευάς. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου