Συναυλία Τζαζ στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο Μόριας

Στον απόηχο της εξαιρετικής, μαγευτικής βραδιάς που ζήσαμε στο Ρωμαικό Υδραγωγείο της Μόριας, ο Σύλλογος κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων κοινοτήτων θα ήθελε να συγχαρεί θερμά , θερμότατα και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής που με τη συμβολή τους, μικρή ή μεγάλη, βοήθησαν να πραγματοποιηθεί άψογα το πολύ φιλόδοξο αυτό εγχείρημα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και ευχαριστίες όμως οφείλονται στην κ. Αγλαία Αρχοντίδου και στο σωματείο Culture4All του οποίου είναι πρόεδρος, για τη σύλληψη, οργάνωση και άψογη εκτέλεση της εκδήλωσης αυτής, όπως επίσης και στο Σύλλογο Γυναικών Μόριας και τη χορωδία του που υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Δ. Χατζηγιαννάκη μας χάρισαν μαγευτικές στιγμές.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα και συγχαίρουμε τον κ . Δημήτρη Βασιλάκη που με το "Dimitri Vassilakis Quartet" συνετέλεσαν στο να ακουστούν για πρώτη φορά, μέσα στον ελαιώνα και κάτω από τα φωτισμένα τόξα της υδατογέφυρας τόσο πρωτοποριακοί jazz ήχοι.
Ευελπιστούμε αυτή η εκδήλωση να είναι η αρχή για κάτι ωραίο και φιλόδοξο και η Μόρια να ακούγεται στο μέλλον για αυτό που πραγματικά είναι: Ένα όμορφο χωριό με αποδεδειγμένη ιστορία 2500 χρόνων που εξακολουθεί να παράγει πολιτισμό...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου