Σταθερή άνοδο στην κατάταξή του ανάμεσα σε όλους τους Ποδηλατικούς Συλλόγους της Ελλάδας o ΠΟΣΥΛΕ

Βαθμολογία Ελληνικών Σωματείων Ποδηλασίας
Στα μισά της αγωνιστικής σεζόν ο Πο.Συ. Λέσβου κατάφερε να σημειώσει μικρή αλλά σταθερή άνοδο στην κατάταξή του ανάμεσα σε όλους τους Ποδηλατικούς Συλλόγους της Ελλάδας. Ενώ το 2018 καταταχθήκαμε τελικά ανάμεσα σε 99 ομάδες στην πολύ καλή για πρώτη χρονιά 66η, φέτος και με πολύ προσπάθεια καταφέραμε να αναρριχηθούμε στην 55η. Στη δε κατάταξη ομάδων Ορεινής Ποδηλασίας καταφέραμε το ακατόρθωτο, την 29η θέση!!!

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ευχαριστεί τους αθλητές του για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέλαβαν και κατάφεραν να ανέλθει ο σύλλογος σε τόσο καλές (σε σχέση πάντα με τα χρόνια εμπλοκής μας) θέσεις στο πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που με τη συμβολή τους κατάφεραν εκτός του να αναδείξουν το άθλημα της ποδηλασίας, να βοηθήσουν στις απαραίτητες μετακινήσεις μιας νησιωτικής ομάδας που ως εκ των πραγμάτων αδυνατεί να συμμετέχει σε όσους αγώνες θα ήθελε (και συμμετείχαν οι "πρώτες" ομάδες) και μαζί με τους ίδιους τους χορηγούς βοήθησαν να προβληθεί και ένα ολόκληρο νησί.
Με εκτίμηση
Πρόεδρος - Ιγνάτης Λασκαρίδης
Γενικός Γραμματέας - Ανεζίνος Τάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου