Μαρία Κομνηνάκα:Η κυβέρνηση μοιράζει από τα «έτοιμα» που προέκυψαν από το ξεζούμισμα των εργαζομένων

Η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη εξακολουθεί να κάνει δώρα στο μεγάλο κεφάλαιο σε βάρος των λαϊκών εισοδημάτων, ενώ κατήγγειλε και το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που φέρνει νέο χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα.
«Η κυβέρνηση μοιράζει από τα έτοιμα, και αυτά τα έτοιμα έχουν προκύψει από τα λαϊκά εισοδήματα». Αυτό επισήμανε η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 το πρωί της Τρίτης. Όπως εξήγησε, ενδεικτικό παράδειγμα είναι τα φορολογικά έσοδα, εκ των οποίων το 95% το πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα και μόλις το 5% οι επιχειρήσεις. Οπότε, πρόσθεσε, ο διαγκωνισμός των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τα «έτοιμα» στηρίζεται στη θηλιά που έχουν βάλει και οι δύο στους εργαζόμενους και τον λαό.

Το συμπέρασμα και από τη φετινή ΔΕΘ είναι πως το κράτος έχει συνέχεια. Η σημερινή κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη εξακολουθεί να κάνει δώρα στο μεγάλο κεφάλαιο σε βάρος των λαϊκών εισοδημάτων, ενώ κατήγγειλε και το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που φέρνει νέο χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα.
902/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου