Πεζοπορία Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019 , Νυφίδα

Αυτή την Κυριακή 20/10/2019 ξεκινάμε γεμάτοι κέφι και χαρά τη νέα πεζοπορική σεζόν, όσο το μικρό καλοκαιράκι του γλυκού Οκτώβρη συνεχίζεται...Επιλέξαμε λοιπόν η πρώτη περιπατητική μας διαδρομή να είναι στην παραθαλάσσια περιοχή της Νυφίδας Πολιχνίτου προκειμένου να απολαύσουμε όσο μπορούμε ακόμα τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει μπροστά από το ξενοδοχείο Nyfida Beach με κατεύθυνση το στόμιο του κόλπου Καλλονής, κινούμενοι συνέχεια δίπλα στη θάλασσα σε μία πορεία χωρίς υψομετρικές διαφορές και σε γυμνό τοπίο. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε το γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου και τις πυραμίδες που κατασκευάστηκαν απο τους Γερμανούς για την καθοδήγηση των πλοίων που εισέρχονται στον κόλπο Καλλονής. Με την επιστροφή μας στη Νυφίδα θα απολαύσουν, όσοι επιθυμούν, μία βουτιά στη θάλασσα και οι υπόλοιποι έναν χαλαρωτικό καφέ στον ήλιο. Θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.
Η διαδρομή είναι εύκολη, διάρκειας 1,5-2 ωρών και ενδείκνυται για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον "Ορειάς". Τα παπούτσια πεζοπορίας, το καπέλο και ίσως το αντηλιακό είναι απαραίτητα καθότι ο ήλιος καλά κρατεί.
H αναχώρηση θα γίνει με πούλμαν στις 9:30 από το My Market στο κεντρικό πάρκιγκ της Μυτιλήνης .

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το  πούλμαν , την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε  μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 18/10 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να  ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου