Η «Ελεύθερη Κίνηση» για τις Εκλογές ΤΕΕ 2019 στο Περιφερειακό τμήμα Βορείου Ανατολικού Αιγαίου

Στηρίζουμε την «Ελεύθερη Κίνηση» για τις Εκλογές ΤΕΕ 2019 στο Περιφερειακό τμήμα Βορείου Ανατολικού Αιγαίου


Επειδή:

-                    Εμείς οι μηχανικοί έχουμε άποψη για το τι συμβαίνει γύρω μας και θέλουμε να την εκφράσουμε.

-                   Ως σύλλογος χρειαζόμαστε φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές. Ας μιλήσουν όλοι αυτοί που δεν έχουν την ευκαιρία.

-                    Είναι χρήσιμο να δραστηριοποιηθούν νέα πρόσωπα, με όρεξη και ενθουσιασμό.

-                    Στην πρώτη ατζέντα θεμάτων θα πρέπει να υπάρχουν τα καθημερινά προβλήματα στους εργασιακούς χώρους.

-                    O σύλλογος μας θα πρέπει να εμπνέει στα μέλη του, την ενεργό συμμετοχή, την ελεύθερη έκφραση, την προτροπή προς δράση και ενέργειες, που να προλαβαίνουν και όχι να κυνηγούν τις εξελίξεις.

 Είμαστε συνάδελφοι που για όλους τους παραπάνω λόγους θέλουμε κάτι διαφορετικό… ένα σύλλογο αντιπροσωπευτικό και αποτελεσματικό…   όπου όλοι να έχουν ενεργή συμμετοχή.

 Η ενεργή συμμετοχή όλων θα λειτουργήσει ως τροχοπέδη στις ατομικές επιδιώξεις που δεν θέλουν μια κίνηση ανεξάρτητη και ελεύθερη.

 Αυτό που μας ενώνει είναι η δέσμευσή μας ότι η κάθε μας κίνηση (άποψη- θέση –ενέργεια) θα αποφασίζεται συλλογικά και ανοιχτά.

 Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, είναι δύσκολο και το ξέρουμε, γιατί απαιτεί ενεργοποίηση, αλλαγή νοοτροπίας και δουλειά από όλους.

 Σας καλούμε να συμμετέχετε!!!!!!

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ»
Υποψήφιοι στο ΤΕΕ/Περιφερειακό Τμήμα Βόρειου Ανατολικού Αιγαίου
Θεολόγος Αθανασέλης
Αναστάσιος Χατζέλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου