Η ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου διοργανώνει τον 3ο Διασυλλογικό Αγώνα «ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ»

Η ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου διοργανώνει τον 3ο Διασυλλογικό Αγώνα «ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ» των κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β΄ (αθλητών-τριών  ηλικίας 12 και 13 ετών). 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν  αύριο  Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 σε δύο ομίλους όπως παρακάτω:
Στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας για τα σωματεία της Λήμνου,  με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 11:00 π.μ.
Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τα σωματεία της Λέσβου,  με ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος 16:00.
Στον 3ο αγώνα οι αθλητές - τριες της κατηγορίας ΠΠ - ΠΚ Β' και των 2 ομίλων,  θα αγωνιστούν στο «ΑΛΤΙΚΟ Τέτραθλο»    που περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα:
60μ  Εμπόδια - ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ – ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ & ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ.
Βραβεύονται οι ΕΞΙ πρώτοι νικητές και νικήτριες της ατομικής κατάταξης του Τετράθλου σε κάθε κατηγορία ΠΠ και ΠΚ Β'. Μία κατάταξη και απονομή για τους ΠΠ Β' και μία κατάταξη και απονομή για τις ΠΚ Β'. Έτσι στους (1° - 2° -3°) νικητές-τριες της κατηγορίας των ΠΠ Β' και της κατηγορίας των ΠΚ Β', θα απονεμηθούν μετάλλια & διπλώματα και για τον 4°-5° και 6° νικητή-τρια διπλώματα.
Θα βραβευτούν  ΕΠΙΠΛΕΟΝ εκτός από τους 6 πρώτους νικητές της συνολικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας ΠΠ/ΠΚ Β' (νικητές - νικήτριες τετράθλων) και οι τρεις πρώτοι νικητές - νικήτριες των επί μέρους ατομικών αγωνισμάτων. (π.χ. οι τρεις πρώτοι στα 60Μ. Εμπ., οι τρεις πρώτοι στο ΄Αλμα σε Μήκος  κ.λ.π.).
ΓΕΝΙΚΑ
1) Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμού της IAAF  2018-2019 και ειδικότερα σύμφωνα με τα άρθρα που αναφέρονται στα σύνθετα αγωνίσματα.
2) Αγωνιστική στολή-εμφάνιση αθλητών – αθλητριών:
Οι αθλητές-τριες θα πρέπει να φορούν και να αγωνίζονται ΜΟΝΟ με την επίσημη στολή (φανέλα, σορτς) του συλλόγου τους. Ο κανονισμός αυτός θα έχει εφαρμογή εκτός από την αγωνιστική εμφάνιση και για τη φόρμα του αθλητή-τριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου