Τριήμερη περιοδεία Γιάννη Μπουρνού από σήμερα στη Λήμνο

Στη Λήμνο θα βρεθεί από σήμερα, Παρασκευή, και ως την Κυριακή, ο Βουλευτής του Νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Γιάννης Μπουρνούς για την πρώτη του μετεκλογική περιοδεία στο νησί.

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του,  ο κ. Μπουρνούς θα επισκεφθεί το Ειρηνοδικείο Λήμνου, το Παλλημνιακό Ταμείο, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Λήμνου, κ. Μαρινάκη, την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, την Ένωση Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λήμνου, εκπροσώπους του Εμπορικού Επιμελητηρίου και άλλους φορείς.
Το πρωί του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, ο κ. Μπουρνούς θα περιοδεύσει στην αγορά της Μύρινας, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 7.00 μμ, θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Ξενοδοχείο «Διαμαντίδης».
Με αφορμή την επικείμενη περιοδεία του στη Λήμνο, ο Γιάννης Μπουρνούς έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Κατά την τριήμερη περιοδεία μου στη Λήμνο, θα έχω την ευκαιρία να καταγράψω εκ νέου τα προβλήματα και τα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν τους συλλογικούς φορείς και τους κατοίκους του νησιού, ώστε να  γίνω αρωγός το επόμενο διάστημα, μέσω παρεμβάσεων στο Κοινοβούλιο, στην επίλυσή τους.
Πέρα από τις σημαντικές επιμέρους συναντήσεις που θα κάνω κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα ήθελα ειδικά να προσκαλέσω κάθε αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό πολίτη της Λήμνου στην ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ το Σάββατο, στις 7.00 μμ, στο ξενοδοχείο Διαμαντίδης, ώστε να συζητήσουμε από κοντά για την μεγάλη εκστρατεία ανασυγκρότησης που έχει ξεκινήσει ο χώρος μας, με στόχο το άνοιγμά του σε όλον εκείνο τον κόσμο που τα τελευταία χρόνια μας προσέγγισε, μας στήριξε, μας ψήφισε και που σήμερα περιμένει από εμάς να αντιστοιχηθούμε στις ανάγκες των καιρών». 

11/10/19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου