Ειρηνιστικό Κίνημα Πολιτών Λέσβου:ένα κίνημα πολιτών της Λέσβου

Είμαστε οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας. Μια ομάδα εθελοντών με ιδανικά και αξίες, ένα κίνημα πολιτών. Δεν έχουμε νομική μορφή εταιρείας, οργανισμού ή σωματείου. Δεν έχουμε οικονομικά οφέλη και δεν εξυπηρετούμε κανέναν σκοπό πέρα από τη συσπείρωση των συμπολιτών μας για το συντονισμό και τη διοργάνωση δράσεων υπέρ της Ειρήνης και κατά του Πολέμου.

Δε συμφωνούμε με την εξωτερική παρέμβαση για την επίλυση εσωτερικών υποθέσεων. Δε συμφωνούμε με τις πρακτικές εθνοκαθάρσεων και την απάνθρωπη διάσταση του πολέμου  με δολοφονίες του άμαχου πληθυσμού. Δε συμφωνούμε με τον βίαιο διωγμό και τη μαζική μετακίνηση πληθυσμών. Δεν επιθυμούμε την αύξηση των προσφυγικών ροών από βομβαρδισμούς και πολιτικές επικήρυξης ανθρώπων.
Επιδιώκουμε την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τη μείωση των προσφυγικών ροών μέσα από τη συλλογική δράση του κινήματος.
Συνταχθείτε με εμάς και ελάτε να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί, συντονισμένα και όχι καθένας μόνος του. Ο τόπος μας έχει ανάγκη την ομόνοια, τη συνεργασία και την κοινή πλεύση όλων των πολιτών για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο.
Δε χρειαζόμαστε άλλους θεατές, στηρίξτε ενεργά την προσπάθειά μας!
Προσκαλέστε τους φίλους σας στη σελίδα μας.
Επίσημη Σελίδα | Official Page: https://www.fb.me/politeslesvos/
Ομάδα Φίλων | Friends' Group: https://www.fb.me/groups/2464011050511527/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου