Δραστηριότητα Γιάννη Μπουρνού στη Λέσβο

Στην Αγιάσο, το Πλωμάρι, το Παλαιοχώρι και την Καλλονή βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς.
Το Σάββατο (26/10) ο Γ.Μπουρνούς περιόδευσε στην Αγιάσο και είχε συνάντηση στο Αναγνωστήριο με εκπροσώπους φορέων της κοινότητας και πιο συγκεκριμένα με την Πρόεδρο της Κοινότητας Αγιάσου, κα Διαμάντω Ρουγκέλλη, τον Πρόεδρο του Αναγνωστηρίου, κ. Κλεάνθη Κορομηλά, καθώς και εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού και του Αθλητικού Συλλόγου «Όλυμπος Αγιάσου».

Την Κυριακή (27/10) ο κ.Μπουρνούς επισκέφθηκε το Πλωμάρι και το Παλαιοχώρι. Στο Πλωμάρι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πλωμαρίου, κ. Γιάννη Ξανθούλη και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, κα Γαρουφαλιά Βάμβουρα, κ. Γιώργο Μιχαλέλλη και κ. Δημήτρη Βελούτσο. 
Στη συνέχεια, ο Γ. Μπουρνούς επισκέφτηκε την Κοινότητα Παλαιοχωρίου, όπου συναντήθηκε με τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο κα Κακλαμάνου και την Τοπική Σύμβουλο, κα Καλαϊτζή.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Πλωμαρίου και του Παλαιοχωρίου και δεσμεύτηκε να προωθήσει τα ανοικτά ζητήματα της περιοχής με ερωτήσεις και παρεμβάσεις στη Βουλή.
Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Μπουρνούς παρακολούθησε την ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εκδήλωση «Δρόμοι του νερού στη γειτονιά μας: Δημόσιες κρήνες στην Κουλμπάρα και το Κιόσκι», που διοργάνωσε στο αμφιθέατρο του νέου κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου ο Σύλλογος κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και Κιόσκι Μυτιλήνης «Το Κιρκινέτσι».
Τέλος, τη Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου, ο κ. Μπουρνούς πήρε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις και παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση στην πρωτεύουσα του νέου Δήμου Δυτικής Λέσβου, την Καλλονή.
30/10/19Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου