Πεζοπορία Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019 , Ιερό του Μέσσου

Αυτή την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, θα περπατήσουμε στην περιοχή του Ιερού  του Μέσσου. Πριν την πεζοπορία θα επισκεφτούμε το Ιερό του Μέσσου και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε το περπάτημα από το Κρυονέρι ,θα διασχίσουμε το πευκόδασος μέχρι την περιοχή  Χαλή Πλάτη  και μετά μέσα από τον ελαιώνα θα καταλήξουμε στην περιοχή Απδούλια, πάνω από τον κόλπο Καλλονής.
Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες , είναι μέτριας δυσκολίας και δεν είναι κυκλική. Το κλείσιμο της πεζοπορίας θα γίνει σε ταβέρνα της περιοχής.

Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις  09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα .

Προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου  που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης και απλώς να επικοινωνήσουν με το 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης .Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά
              Η φωτογραφία είναι δανεισμένη από το site της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου