Πεζοπορία Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019 ,Ανεμώτια

Αυτή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου , με την ευκαιρία της γιορτής αμπελουργίας που θα γίνει στην Ανεμώτια ,επιλέξαμε αυτήν την περιοχή για την πεζοπορία μας. Θα ξεκινήσουμε να περπατάμε από τη Φίλια και περπατώντας στα όρια του  ηφαιστειακού κώνου  θα καταλήξουμε στην καλντέρα όπου και οι  αμπελώνες του χωριού.  Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας διάρκειας 2,5 ωρών περίπου . Δεν θα είναι κυκλική.

Στη συνέχεια ,όσοι επιθυμούν  μπορούν να παρακολουθήσουν  τα δρώμενα στο χωριό  και να γευθούν ένα –δυο τσιπουράκια μέχρι τις 17:30 που θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή.

Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης και τα παπούτσια πεζοπορίας , είναι απαραίτητα.

 Αυτή τη φορά προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου  που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας  .Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη  φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα και απλώς να  επικοινωνήσουν με το  6946306487(Αντωνία ). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης . Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά

--
http://oreias.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου