Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου καλεί όλους και όλες την Κυριακή 17 του Νοέμβρη στην πλατεία Σαπφούς

Το Πολυτεχνείο του  2019 βρίσκει τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη  νεολαία  αντιμέτωπα  με  την κλιμάκωση της επίθεσης του κεφαλαίου, μέσω της κυβέρνησης της ΝΔ και του αστικού συστήματος εξουσίας. Τα λαϊκά δικαιώματα, και οι προσωπικές ελευθερίες, λεηλατούνται με τον πιο βάρβαρο τρόπο.

Η καταστολή των τελευταίων ημερών δεν έρχεται από το παρελθόν της Δεξιάς αλλά από το παρόν και το μέλλον της επιβολής των αντιδραστικών αστικών αναδιαρθρώσεων για να ξεπεράσει το κεφάλαιο την κρίση του, με καύσιμη ύλη τα δικαιώματα των εργαζόμενων και το περιβάλλον.

Μόνη απάντηση οι εξεγέρσεις μας.
Για να ανατρέψουμε αυτή τη σύγχρονή «χούντα» του κεφαλαίου και να διεκδικήσουμε το «Ψωμί-παιδεία-ελευθερία»  της  εποχής  μας.Και αυτό να μπορεί να γίνει το σύνθημα της σύγχρονης εξέγερσης του λαού́ για τα δικαιώματά του, με όπλο ένα ταξικά και πολιτικά ανασυγκροτημένο, οργανωμένο, Εργατικό, Λαϊκό και Νεολαιίστικο Κίνημα σε ρήξη με τον υποταγμένο αστικοποιημένο συνδικαλισμό τύπου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στα χέρια των εργαζομένων, με συντονισμούς πρωτοβάθμιων σωματείων και επιτροπών αγώνα  και μια Αντικαπιταλιστική και σύγχρονα Κομμουνιστική αριστερά.
Για να πάρει ο λαός στα χέρια του την εξουσία και τον πλούτο.
Για τη δημοκρατία, την κατάρηση της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, των διακρίσεων.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου καλεί όλους και όλες την Κυριακή 17 του Νοέμβρη, στις 6:30 το απόγευμα, στην πλατεία Σαπφούς, σε συγκέντρωση και πορεία για την 46η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών, στο Πολυτεχνείο, τον Νοέμβριο του 1973.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου