Πεζοπορία Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019 ,στα μονοπάτια του Παλαιχωρίου

Αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, θα περπατήσουμε στην περιοχή του Πλωμαρίου. Θα ξεκινήσουμε από το Παλαιοχώρι και θα περπατήσουμε σε χωμάτινα μονοπάτια, ελικοειδή καλντερίμια και αγροτικούς δρόμους με σκοπό να ανεβούμε στον προφήτη Ηλία (Πριόνας,580 m) .
Η πεζοπορική διαδρομή είναι αρκετά ανηφορική με κάποια απαιτητικά κομμάτια. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε εκκλησάκια ,περιβόλια ,μικρούς οικισμούς και σημεία με καταπληκτική θέα ,πλαγιές με ελαφρές και απότομες κλίσεις ,ρεματιές και οροπέδια .Θα επιστρέψουμε στο Παλαιοχώρι για βόλτα ή και καφεδάκι και θα καταλήξουμε (αυτή τη φορά με τη βοήθεια του  pullman) για φαΐ στο Ακράσι. Η διαδρομή θα διαρκέσει 3,5 με 4 ώρες . 

Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις 08:30 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα και επειδή υπάρχει πιθανότητα βροχής καλό είναι να έχουμε και κάποιο αδιάβροχο .

 Προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου  που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης και απλώς να επικοινωνήσουν με το 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης .Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου