Γ.Κατζανός προς Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης:εκφράζω την διαμαρτυρία μου, σχετικά με το γεγονός πως δεν μου επιτράπηκε να τοποθετηθώ στη συνεδρίαση της 25ης Νοεμβρίου

Με το παρόν θα ήθελα να εκφράσω την εντονότατη διαμαρτυρία μου, σχετικά με το γεγονός πως δεν μου επιτράπηκε , απ΄τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, να τοποθετηθώ στη συνεδρίαση της 25ης Νοεμβρίου, για το φλέγον θέμα του μεταναστευτικού.Ένα θέμα που ως Αντιδήμαρχος της απελθούσας Δημοτικής Αρχής, διαχειρίστηκα υπερβάλλοντας εαυτόν, έδωσα μάχες όταν αρκετοί που κατείχαν θέσεις ευθύνης (και) την κρίσιμη περίοδο του 2015 καθόταν αναπαυτικά στις καρέκλες τους και γνωρίζω όσο λίγοι , κάθε του πτυχή.

Θεωρώ αδιανόητο, τη στιγμή που αρχικά είχε γίνει δεκτό το αίτημα μου για ολιγόλεπτη τοποθέτηση, να μην γίνεται τελικώς πράξη, κατ’ επιταγή ολίγων κλακαδόρων που είχαν παρεισφρήσει μεταξύ των αγωνιούντων κατοίκων της Μόριας και των Μυστεγνών.

Από σεβασμό και μόνο στους σχεδόν χίλιους συμπολίτες που με τίμησαν και στις πρόσφατες εκλογές , αλλά και για λόγους ισονομίας με τον τέως συνάδελφο μου κ. Καρασάββα, θα έπρεπε να μου δοθεί ο λόγος ώστε να συνδράμω και γω με τη σειρά μου, στη λήψη μιας όσο το δυνατόν καλύτερης απόφασης για τον τόπο μας.

Επιπλέον, επειδή (μπατριώτης) Αντιδήμαρχος ,ψευδώς αναφέρθηκε στα  πεπραγμένα της Αντιδημαρχίας  Καθαριότητας και της ΔΕΔΑΠΑΛ επί των ημερών μου, δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να απαντήσω σε κείνον και στους στημένους χειροκροτητές του.

Εύχομαι οι γνωστοί – άγνωστοι κλακαδόροι, να μην οδηγήσουν μελλοντικά σε αποφάσεις που θα έχουν καταστρεπτικές συνέπειες για το νησί μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου