Κάλεσμα για συμμετοχή της μικρομεσαίας αγροτιάς στη κινητοποίηση του Σαββάτου 30 Νοέμβρη για το ασφαλιστικό

     Κάλεσμα για συμμετοχή της μικρομεσαίας αγροτιάς στη κινητοποίηση που οργανώνουν για το ασφαλιστικό, το εργατικό κέντρο και οι ενώσεις συνταξιούχων του νησιού μας (ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΔΕΗ-ΕΛΤΑ), μέσα στο γενικότερο κλίμα ξεσηκωμού που γίνεται σε όλη τη χώρα το Σάββατο 30 Νοέμβρη.


     Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την επιθετική πολιτική που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, διπλασιάζοντας σχεδόν τις ασφαλιστικές εισφορές για το μεγαλύτερο μέρος των μικρομεσαίων αγροτών με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή. Οι συντάξεις πείνας του ΟΓΑ, οι υπέρογκες αυξήσεις στη φορολογία, το κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων στο παραγωγό, η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του ΕΛΓΑ και τώρα η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών έρχονται να επιταχύνουν τον αφανισμό των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων διώχνοντας τους από τα χωράφια και τις στάνες τους.
     Αγρότες – κτηνοτρόφοι και όλοι οι συνταξιούχοι του πρώην ΟΓΑ, το Σάββατο 30 Νοέμβρη στις 11:00 το πρωί στο παλιό εργατικό κέντρο στην οδό Κομνηνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου