Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στην Καλλονή, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιαρχης Βερρος. Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης, Γεώργιου Ντίνου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ιορδάνης Ιορδάνου, συζητήθηκε το γνωστό στεγαστικό ζήτημα που απασχολεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Καλλονής και τέθηκαν επί τάπητος όλες οι βιώσιμες λύσεις στις οποίες μπορεί να συμβάλλει για να δοθούν ο νεοσύστατος Δήμος Δυτικής Λέσβου.

➡️Ο Δήμαρχος, αναγνωρίζοντας όχι μόνο το δίκαιο του αιτήματος των Πυροσβεστών για καλύτερες εγκαταστάσεις για τις ανάγκες του Κλιμακίου, αλλά ενθαρρύνοντας και την αναβάθμισή του σε Σταθμό -ειδικά από τη στιγμή που επιχειρεί και προλαμβάνει σε τεράστιο δασικό δίκτυο- δεσμεύτηκε για την εξάντληση των προσπαθειών του, προκειμένου να δοθεί η πιο λειτουργική λύση για την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Η οποία λύση μάλιστα, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προκειμένου να συμφωνηθεί.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, ήταν παρόντες ακόμη ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Χρήστος Μαλλής, ο Γραμματέας Χρήστος Καλέλλης αλλά και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Κλιμακίου Καλλονής Αριστείδης Μανταμαδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου