Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2019 του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2019 του Δήμου Δυτικής Λέσβου, παρουσίασαν σήμερα το πρωί μέσω συνέντευξης Τύπου, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Zaharoula Ioakeim και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού Aphrodite Vati Mariola Αφροδίτη Βατή.Παρών στην παρουσίαση εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής των εκδηλώσεων, το μέλος της Θεόφιλος Μυζίκας.

✔️Με κεντρικό θέμα το σπιτάκι του Άη Βασίλη που κέρδισε από πέρυσι τις εντυπώσεις και προσέλκυσε κόσμο από όλο το νησί τις ημέρες των εορτών, οι διοργανωτές προσκάλεσαν το κοινό στην επίσημη έναρξη των φετινών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν αύριο, στις 7 το απόγευμα, στο πάρκο Βασιλειάδη στην Καλλονή. Με συναυλία των ΕΦΑΠΑΞ και ένα εντυπωσιακό Fire Show από την Αργυρώ!

➖Ακόμη, το σπιτάκι στην Καλλονή που θα είναι ανοιχτό από αύριο μέχρι και την Πρωτοχρονιά με δράσεις, κεράσματα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, θα υποδεχτεί σε μία εντυπωσιακή βραδιά τον Άη Βασίλη την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου που θα αφιχθεί με το… Πολικό Εξπρές!

Στο σπιτάκι του Άη Βασίλη, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δεκάδες δράσεις και δρώμενα καθημερινά, χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα των εθελοντών, των πολιτιστικών συλλόγων και των στελεχών του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Ενώ Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, έχουν προγραμματιστεί σε όλα τα χωριά του Δήμου, με τη συνεργασία και των τοπικών κοινοτήτων, δημοτικών σχολείων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κ.κ. Βατή και Ιωακείμ και η οργανωτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν και οι Μιχαέλα Καψάλη και Αλεξία Αλτζαϊούση με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος, ευχαριστούν όλες τις Τοπικές Κοινότητες, τους Συλλόγους, τους Φορείς και όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους, μοιράζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στις μικρές και μεγάλες μας γειτονιές!

Στα αξιοσημείωτα των φετινών εκδηλώσεων καταγράφεται και η δυνατότητα φέτος και από 21 έως 26 Δεκεμβρίου, να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι μια βόλτα με το τρενάκι του Άη Βασίλη με κυκλική διαδρομή στο εμπορικό κέντρο της Καλλονής. Στάση: Το «Σπιτάκι του Άη Βασίλη».

🚝Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 17:00-20:30 εκτός Παραμονής Χριστουγέννων όπου θα λειτουργήσει: 10:30-14:00 & 17:30-20:30. Εισιτήριο: 2 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου