Παραμονή Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφθηκε το Εργοτάξιο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

Σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης επισκέφθηκε το Εργοτάξιο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης όπου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στρατής Δαγκλής είχε ετοιμάσει εορταστική εκδήλωση για τους εργαζομένους. Ο Αντιδήμαρχος καλωσόρισε τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του αλλά και για την αμέριστη βοήθεια που προσφέρει στους εργαζομένους της καθαριότητας.

Όπως μάλιστα τόνισε μετά από πολλά χρόνια θα δοθεί το επίδομα γάλακτος που δικαιούται οι εργαζόμενοι. Δώρισε στον Δήμαρχο ένα κίτρινο γιλέκο του Δήμου Μυτιλήνης με το σύνθημα «Αγαπάμε το νησί μας. Φροντίζουμε το περιβάλλον». Επίσης δώρισε στους εργαζομένους μια εικόνα της Παναγίας καθώς και μια σειρά από μικροδώρα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης εξήρε τον αγώνα των εργαζομένων ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που από τη διάσπαση του πρώην Δήμου Λέσβου ανακύπτουν μια σειρά από προβλήματα. Τους τόνισε ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοικτή για όποιο θέμα προκύψει αναφέροντας ότι την επόμενη χρονιά θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην στελέχωση της υπηρεσίας με εργαζομένους και απορριμματοφόρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου